Neexistujú ľudia, ktorých nemožno motivovať, sú len nemotivovaní pracovníci - Začková, Katarína
Apríl 1999 - konferencia Motivácia a odmeňovanie. Zmena trendov v motivácii, význam motivácie. Emocionálny bankový účet ako dôležitý motivačný faktor. Dôležitosť osobnosti manažéra v procese motivácie. Vzťah manažéra a zamestnancov firmy. Trendy v odmeňovaní. Potreba väčšieho uplatnenia benchmarkingu v procese odmeňovania. Hodnotenie pracovníkov. Príklad motivačného experimentu vo firme Fermas, s.r.o. Slovenská Ľupča.