Väčšina materských podnikov pristupuje k vyčleneniu pomocných prevádzkární neskoro - Oujezdská, Lena
Program spin-off - vyčleňovanie malých a stredných podnikov z veľkých štátnych alebo privatizovaných podnikateľských subjektov. Realizátorom programu je Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP). Fázy vyčleňovania prevádzkarní z veľkých podnikov. Výhody vyčlenenia. Školenia a poradenstvo. Štyri etapy Programu spin-off.