Trendy vývoje českého maloobchodního trhu - Skála, Zdeněk
Nástup medzinárodnej konkurencie a koncentrácia českého maloobchodného trhu. Zužujúci sa priestor pre malých a stredných podnikateľov. Vývoj predajnej siete v Českej republike. Rastúci počet i obľuba diskontných predajní, ale aj hypermarketov. Vývoj tržného podielu českých top firiem podľa obratu. Tržné podiely typov predajní v Európe podľa obratu.