Palma-Tumys v súzvuku s európskymi štandardmi - Janek, Miroslav
Rozhovor s generálnym riaditeľom a.s. Palma-Tumys s Ivanom Ivaničom, pri príležitosti udelenia prestížneho ocenenia Krištáľové krídlo. Hospodárske výsledky a.s. Palma-Tumys za rok 1998. Prezentácia spoločnosti na zahraničných trhoch. Problémy pri exporte do Ukrajiny.