Iniciatíva asociácie farmaceutických výrobcov SR zásady liekovej politiky - Gattnar, Ondrej
Prezident Asociácie farmaceutických výrobcov SR analyzuje problematiku trhu s liečivami v Slovenskej republike. Pokles podielu predaja domácich a zvyšovanie podielu zahraničných výrobkov. Nedostatočná regulácia spotreby a neúčelné predpisovanie liekov. Nevyhnutnosť flexibilnej regulácie narastajúcich nákladov na lieky.