Minulosť, súčasnosť a budúcnosť slovenského lekárenstva - Bartunek, Anton
Historický vývoj slovenského lekárenstva a jeho súčasnosť. Povolanie lekárnik. Prevádzka lekární. Perspektívy slovenského lekárenstva.