OECD v roce 1999 - Fajkusová, Blanka
Vznik a základné princípy fungovania OECD. Chápanie ekonomickej spolupráce členských krajín OECD. Historický prehľad hospodárskej spolupráce členských krajín OECD. Poslanie OECD v procese globalizácie.