Úpadok kolektívneho investovania - Onuferová, Marianna
Kolektívne investovanie ako najslabšie miesto slovenského kapitálového trhu. Štruktúra kolektívneho investovania. Zákon č. 248/1992 Zb. o investičných spoločnostiach a investičných fondoch a jeho novelizácia z roku 1995 ako legislatívna prekážka rozvoja kolektívneho investovania. Vývoj počtu subjektov kolektívneho investovania. Čistá hodnota majetku investičných a podielových fondov.