Zber plodov vlastnej práce, uvedenie akcií podniku na trh a odchod z podniku
Spôsoby odchodu majiteľa z podniku. Možnosti, ktoré vznikajú majiteľovi pri predaji podniku. Príprava a načasovanie predaja podniku. Zložitosť neúspechu podniku a zákon o konkurze. Reštrukturalizácia mimo konkurzu.