Lízing v jednoduchom účtovníctve - Jánoš, Daniel
Charakteristika dvoch hlavných druhov leasingu: finančného a operatívneho. Právna úprava leasingu. Porovnanie finančného a operatívneho leasingu na Slovensku. Leasing a daň z pridanej hodnoty. Účtovanie v jednoduchom účtovníctve. Účtovné prípady.