Britská ekonomika začína odvracať hrozbu hospodárskeho prepadu HDP vzrástol v prvom štvrťroku o jednu desatinu percenta, zvýšila sa aj nezamestnanosť - Jančík, Ľuboš
Vývoj hospodárskeho poklesu britskej ekonomiky. Ciele vlády a reálna ekonomická situácia. Sektor služieb ako pozitívny zdroj hospodárskeho rastu Veľkej Británie. Ekonomická recesia a disproporcie medzi priemyslom a službami. Vývoj rozpočtového hospodárenia. Problematika zvýšenej nezamestnanosti.