Jarné zasadanie MMF prinieslo málo konkrétnych výsledkov podmienená úverová linka zabráni prenosu "finančnej nákazy" - Tomek, Radoslav
Výsledky jarného zasadania MMF, ktoré sa konalo koncom apríla 1999. Nová úverová linka MMF určená na pomoc krajinám uplatňujúcim zdravú hospodársku politiku v prípade ich ohrozenia finančnou krízou z ostatných regiónov. Snaha MMF priviesť súkromných investorov k podieľaniu sa na stratách z finančných kríz.