Americká ekonomická expanzia stále trvá pokles exportu ohrozuje rast HDP - Tomek, Radoslav
Vzrast hrubého domáceho produktu i spotreby domácností v USA za posledný polrok. Zhoršujúca sa obchodná bilancia USA. Pretrvávajúca exportná slabosť. Príčiny zvyšovania dovozu.