Oceňovanie podniku pri kúpe a predaji - Škultéty, Jozef
Stanovenie ceny podniku. Ocenenie reprodukčnými obstarávacími cenami. Opatrenie MF SR na zamedzenie nezrovnalostí pri zdaňovaní príjmu z predaja podniku.