Zdaňovanie príjmov fyzických osôb z prenájmu - Fekete, Imrich
Kategorizácia príjmov fyzických osôb z prenájmu. Príležitostný prenájom hnuteľných vecí. Pojem prenájmu pre účely dane z príjmov. Predmet prenájmu. Základ (čiastkový základ) dane z príjmov z prenájmu. Príjem daňových nerezidentov z prenájmu. Nájomné ako zdaniteľný príjem prenajímateľa. Odpisovanie prenajatej veci daňovníkom. Technické zhodnotenie prenajatej veci. Ostatné daňovo uznané výdavky.