Odbor výrobných strojov a náradia Slovenskej republiky v európskej a globálnej ekonomike - Valčuha, Štefan
Analýza úloh, potrieb a možností odboru výrobných strojov v Slovenskej republike z hľadiska integrácie do európskej a globálnej ekonomiky. Sektor výrobných strojov v európskych a globálnych dimenziách. Globálne porovnanie odboru výrobných strojov. Odbor výrobných strojov na Slovensku. Miesto a úloha slovenských producentov výrobných strojov. Medzinárodné štatistické porovnanie za roky 1990-1997.