AFV SR predložila návrh zásad liekovej politiky v Slovenskej republike - Hraška, Jozef
Návrh zásad liekovej politiky v Slovenskej republike, ktorý predložil prezident Asociácie farmaceutických výrobcov SR. Zlá regulácia spotreby liekov. Nárast objemu predaja vo finančnom vyjadrení u zahraničných výrobcov. Klesajúci objem podielu predaja domácich farmaceutických podnikov. Nutnosť flexibilnej regulácie narastajúcich nákladov na lieky.