Ukazatele pro distribuční centra - Kubát, Jiří
Nový systém ukazovateľov pre vnútornú logistiku distribučných centier. Logistický výkon a logistické náklady. Merné expedičné náklady. Koeficient expedovanej hodnoty. Stupeň plnenia priebežnej doby. Dodacia kvalita.