Kolumbie - Puschman, Jan
Stručná geograficko-ekonomická charakteristika Kolumbie. Vývoj hospodárstva. Vzájomné zahranično-obchodné vzťahy Českej republiky a Kolumbie. Perspektívne trhové sektory a komodity.