Cenové stratégie ako nástroj podnikania firiem likvidácia konkurencie je nezlučiteľná s trhovým hospodárstvom - Oláh, Michal
Účelnejšie využitie cenových stratégií vrcholovým manažmentom firiem. Prémiová, podporná, odčerpávajúca a prieniková cenová stratégia. Cenová diferenciácia. Spôsoby využitia cenovej diferenciácie. Vzájomné prepojenie cenovo-politického vyrovnania a cenovej a sortimentnej politiky firmy. Problematika spodnej hodnoty ceny.