Predvstupová stratégia zamestnávateľov - Bruckmayer, František
Stratégia AZZZ ako ekonomického zoskupenia podnikateľských subjektov v procese rozširovania Európskej únie. Štyri okruhy otázok procesu integrácie: I. Vonkajšie - všeobecné podmienky. II. Okruh legislatívnych podmienok. III. Okruh ekonomických podmienok. IV. Okruh organizačno-inštitucionálnych podmienok.