Vplyv stresu na výkon manažéra - Szarková, Miroslava, 1951-
Diskusia a polemika o troch aspektoch stresu a psychickej záťaže manažérov. Okruh analýzy a skúmania príčin vzniku stresu na pracovisku a jeho pôsobenie na psychiku manažéra. Skúmanie prejavov stresu a psychickej záťaže v konkrétnych situáciách pracovného procesu.