Marketing v modernej korporácii 1 - Kassay, Štefan
Problematika strategického manažmentu. Formulácia troch fáz procesu strategického manažmentu. 1. Formulácia stratégie. 2. Implementácia stratégie. 3. Vyhodnocovanie stratégie. Kritériá základných strategických orientácií: defender, prospektor, analyser, reaktor. Štyri skupiny hodnotenia úspešnosti firmy.