Human resource planning - Novak, Mari M.
Služby ponúkané v oblasti ľudských zdrojov. Plánovanie ľudských zdrojov. Úlohy a funkcie manažmentu ľudských zdrojov. Dlhodobé, cyklové, sezónne a náhodné zmeny v riadení ľudských zdrojov v organizácii. Význam plánovania ľudských zdrojov.