Lending to small and medium size enterprises - Hnitz, Juan
Rozdiely v získavaní kapitálu veľkých a malých a stredných podnikov. Získavanie financií pre MSP v USA. Kvalitatívne a kvantitatívne kritériá, ktoré musia MSP spĺnať pre udelenie pôžičky. Analýza CAMELS pre podniky hľadajúce financie, vykonávaná americkými bankami. Zložky preverované analýzou CAMELS: kapitálová adekvátnosť, kvalita aktív, manažment, tržby, likvidita a citlivosť. Špecifiká procesu finančnej analýzy.