Key Slovak marketing problems and solutions - Glickman, Stewart
Tabuľka (matrica) hlavných slovenských problémov v oblasti marketingu a ich riešení. Vybudovanie silnej stratégie marketingu a predaja ako nástroj zachovania konkurencieschopnosti. Štruktúra a použitie matrice pre marketing a predaj. Rozbor 15 hlavných problémov a ich riešení.