Economic development in Slovakia
Problémy slovenských malých a stredných podnikov, spôsobené vlastným chybným počínaním. Naopak úspešné, konkurencieschopné firmy. Makroekonomické problémy Slovenska. Regionálne smerovanie zahraničných investícií. Rast miezd a produktivita práce v rokoch 1993-97. Štruktúra výdavkov na mzdové náklady v priemysle.