<The> Transition to competitiveness: Strategy on improvement human resources management in Central Europe - Kelly, Steven J.
Rozmery problematickej situácie väčšiny bývalých štátnych inštitúcií po ich privatizácii. Celkové smerovanie manažmentu ľudských zdrojov. Súčasné trendy v prístupe k: mzdovej stratégii, zamestnaneckej politike a zmluvám, mzdovej štruktúre, zvyšovaniu miezd, motiváciám a odmenám, dôvernosti údajov, spoločným a budúcim výhodám, dovolenkám a práceneschopnosti. Problémy a metódy náboru zamestnancov.