Komisionárska zmluva o obstaraní kúpy alebo predaja cenných papierov - Feketeová, Anna
Tri spôsoby obstarania kúpy alebo predaja cenných papierov podľa zákona č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení neskorších predpisov. Pojem komisionárska zmluva, jej obligatórne náležitosti. Vzor komisionárskej zmluvy o obstaraní kúpy alebo predaja cenných papierov.