Zabezpečenie splnenia záväzkov medzi podnikateľmi - Fekete, Imrich
Predchádzanie rizika finančných strát v podnikateľskej činnosti vhodnou stratégiou pri uzatváraní obchodnej zmluvy. Zabezpečovacie inštitúty obchodného a občianskeho práva. Záložné právo k veci. Záložné právo k pohľadávke. Podzáložné právo. Zádržné právo. Ručenie. Banková záruka. Uznanie záväzku.