Dva roky poté Hongkong - Bautzová, Libuše
Hongkong ako jedna z najliberálnejších ekonomík na svete zaznamenáva hospodársky pokles. Dopad ázijskej krízy na Hongkong. Zahraničný obchod Hongkongu-teritoriálne členenie. Najväčší obchodní partneri. Základné ekonomické ukazovatele Hongkongu. Vzájomné zahranično-obchodné vzťahy Českej republiky a Hongkongu.