Prístup k zahraničným partnerom musí byť profesionálny - Kovalčík, Ján
Úloha a význam právnych poradcov pri rokovaniach so zahraničnými partnermi. Tvorba transakčnej dokumentácie. Kompetencie právneho poradcu. Vysoká cena externých právnych poradcov. Dobre podpísané zmluvy so zahraničným partnerom väčšinou vynahradia náklady na právneho poradcu.