Lack of foreign capital in Slovakia will undermine its competitiveness
Potreba zahraničných investícií pre Slovensko, jej hlavné dôvody a brzdy. Priority zahraničných investorov pri vstupe na zahraničný trh. Podľa prieskumov chýba investorom na Slovensku politická stabilita. Daňové úľavy slovenskej vlády pre zahraničných investorov. Podiel zahraničného kapitálu na slovenskom bankovom trhu.