Obchodná politika - dôvod krízy i cesta riešenia problémov juhokórejskej republiky - Baláž, Peter
Pokrízový vývoj juhokórejskej ekonomiky. Výsledky finančného kolapsu. Analýza dosahovaného ekonomického rastu juhokórejskej ekonomiky od 60. rokov do r. 1997. Vývoj hlavných ekonomických ukazovateľov. Analýza kórejského zahraničného obchodu. Štruktúra produkcie a vývozu. Saldo obchodnej bilancie. Podiel obchodu na HNP.