Miera nezamestnanosti už tretí mesiac prekonáva rekordy spred štyroch rokov - Medžová, Andrea
Nárast miery nezamestnanosti začiatkom r. 1999. Disponibilná a registrovaná miera nezamestnanosti - vypočítava ju Národný úrad práce (NÚP). Nevyhovujúci pomer medzi prítokom a odtokom evidovaných nezamestnaných. Regionálne rozdiely v miere nezamestnanosti. Príjmy a výdavky NÚP. Návrh novely zákona č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti.