Chemical industry to see 2.5 percent annual output growth by 2005
Predpokladaný ročný rast produkcie a pridanej hodnoty chemického a farmaceutického priemyslu do roku 2005. Reštrukturalizácia potrebná pre dosiahnutie tohto cieľa. Základné ukazovatele chemického a farmaceutického priemyslu v roku 1997.