Capital market and items influencing its operation
Hlavné rozvojové trendy na kapitálových trhoch rozvinutých krajín. Výsledky reštrukturalizácie medzinárodných finančných trhov z rokov 1987-97. Kapitálový trh v slovenskej ekonomike. Domáce a zahraničné subjekty na našom kapitálovom trhu. Základné ciele rozvoja finančného sektora a očakávané trendy vo vývoji finančných služieb v SR.