Etické kodexy podniků (Teoretické problémy jejich tvorby a účinnosti) - Kánský, Jiří
Rozbor, výklad a praktické riešenie etiky podnikania. Typy kódexov, ich pôsobnosť a hranice pôsobenia. Podnikový etický kódex. Profesionálny etický kódex. Etický kódex manažéra.