Aké zmeny nastali pri zdaňovaní príjmov v roku 1999 v porovnaní s rokom 1998? (vrátane zmien k 1. 4. a 1. 7. 1998) - Faiglová, Svetlana
V roku 1998 boli schválené tri zákony, ktoré menia a dopĺňajú zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších zákonov. Zákonom č. 60/1998 Z.z., zákonom č. 173/1998 Z.z. a zákonom č. 397/1998 Z.z. sa dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. Výklad zmien, ktoré nastali pri zdaňovaní príjmov v roku 1999 v porovnaní s rokom 1998 vrátanie zmien k 1. 4. a 1. 7. 1998. Ilustračné príklady.