Úplné znenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov
Úplné znenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších zákonov a zákona č. 397/1998 Z.z. Zákon upravuje daň z príjmov fyzických osôb, daň z príjmov právnických osôb a spôsob platenia a vyberania dane z príjmov.