Quality advantage or the art of seeing things in their entirety - Kubeš, M.
Charakteristika konceptu "organisational alignment" - systematického zladenia kľúčových parametrov firmy a jednotného nasmerovania celej firmy. Podstata nového prístupu a jeho komponenty. Predpoklady uplatnenia paradigmy zladenia vo firme.