Slovak engineering industry's succes is dependent upon its competitiveness
Špecifický význam strojárstva pre slovenskú ekonomiku. Nedostatočný domáci dopyt. Priority priemyselnej politiky SR. Prechod slovenských výrobcov na európske normy. Niektoré ekonomické ukazovatele slovenského strojárstva od roku 1996. Rastúci objem výroby poukazujúci na revitalizáciu.