Britská obchodná komora v SR poskytuje služby zahraničným i tuzemským firmám - Oujezdská, Lena
Vznik a aktivity Britskej obchodnej komory v Slovenskej republike (BOK SR). Servisné služby BOK. Britských podnikateľov zaujímajú podmienky na podnikanie v SR. Certifikáciu vnímajú ako brzdu zahraničného obchodu. Byrokracia ako ďalšia bariéra pre zahraničných investorov. BOK SR nadviazala spoluprácu so Slovenskou obchodnou a priemyselnou komorou, Ministerstvom hospodárstva, Slovenskou národnou agentúrou pre zahraničné investície a rozvoj a ďalšími inštitúciami.