Čo priniesla novela zákona o dani z pridanej hodnoty - Jablonková, Zdenka
Národná rada SR prijala dňa 22. marca 1999 zákon č. 60/1999 Z.z., ktorým sa s účinnosťou od 1. apríla 1999 mení a dopĺňa zákon č. 289/1995 Z.Z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Výklad zmien, ktoré priniesla novela zákona o DPH.