Pohľadávky po lehote splatnosti finančno-ekonomické aspekty ich existencie a vysporiadania - Šnircová, Jana, 1971-
Vysporiadanie sa s bremenom pohľadávok podnikateľských subjektov po lehote splatnosti. Pohľadávky ako súčasť obežného majetku podniku. Zreálnenie hodnoty majetku v podobe pohľadávok. Ilustračný príklad firmy a jej účtovnej závierky. Finančná situácia podniku a jej popis vybranými finančnými ukazovateľmi. Prejav tvorby opravných položiek k pohľadávkam vo výkaze cash flow. Peňažné účinné vysporiadanie pohľadávok po lehote splatnosti.