Nedobytné pohľadávky a ich vplyv na základ dane z príjmov - Klučková, Daniela
Pohľadávky a ich vplyv na základ dane z príjmov, stratové pohľadávky, proces predaja, resp. postúpenia pohľadávok. Spôsoby realizácie postúpenia pohľadávky. Postúpenie pohľadávky v podvojnom a jednoduchom účtovníctve. Vplyv postúpenia pohľadávky na základ dane u postupcu a u postupníka. Tvorba zákonnej rezervy na rizikové pohľadávky. Náklady na vymáhanie pohľadávok a základ dane z príjmov.