Peňažné pohľadávky a uplatňovanie DPH - Jablonková, Zdenka
Predaj peňažnej pohľadávky pôvodným veriteľom, postupcom. Kúpa peňažnej pohľadávky. Vymáhanie peňažnej pohľadávky a obstarávanie inkasa. Započítanie pohľadávok. Sprostredkovanie kúpy alebo predaja pohľadávok.