Odkúpenie peňažnej pohľadávky a daň z pridanej hodnoty - Kráľovičová, Adriana
Vývoj zdaňovania odkúpenia peňažnej pohľadávky ako druhu zdaniteľného plnenia daňou z pridanej hodnoty. Spôsoby odkúpenia pohľadávky.