Minimálny nárast miezd v Amerike ekonomika sa vracia ku konkurenčnému kapitalizmu - Jančík, Ľuboš
Netypický vývoj na trhu práce USA v posledných mesiacoch. Minimálna miera nezamestnanosti a klesajúci rast miezd. Názor Federálneho rezervného fondu USA na tento problém. Graf vývoja miery nezamestnanosti v USA na prelome rokov 1998-99.