Hedging - zmierňovanie finančných rizík - Markovič, Peter, 1974-
Vysvetlenie základných pojmov z oblasti hedgingu. Charakteristika dôvodov, ktoré viedli k vzniku hedgingu. Finančné deriváty ako základné nástroje hedgingu. Zmierňovanie trhového rizika prostredníctvom hedgingu. Praktické príklady.